Mercedes, nekad i sad.

b - klasa

Generalna — Autor bojan85 @ 23:41

Jedan od uslovno rečeno novijih modela koji je izašao iz Mercedesove fabrike jeste B - klasa. Sa njom su Mercedesovi dizajneri hteli napraviti nešto praktičnije, udobnije.Vrlo je kompaktan, a -klasi, tako da kad udjete u njega, prvi osećaj jeste da  ima mnogo više mesta nego što sam izgled spolja to pokazuje..

Ponuda motora je standardno  bogata tako da možemo naći u dve verzije benzinski i dizel motorom, najslabiji motor razvija 95 ks, dok je najjači motor 200 turbo sa 193 ks u sport verziji mercedesove b -klase.

B - klasa se može naci u chrome paketu za one koji žele da se voze udobnije sa elegancijom i u sport verziji koji ipak vole malo oprobati bržu vožnju. Takodje jedan od noviteta kod najnovije b - Klase je to da je izašao motor na prirodni gas ...tako da mercedes misli i na ekonomske, a i ekološke prednosti...Smile.

 

 

 


 

 

 

 

 


Novogodišnja akcija!!!!!!!!!

Generalna — Autor bojan85 @ 23:12

Mercedes je prvi poceo sa novogodišnjimm akcijama!!!

Naime radi se o tome da Mercedes daje popust na sve modele u proseku 2011 evra.Tako da će nova a klasa koštati  19900 eura sa popustom, dok će nako isteka akcije ona kostati 21,842 eur. Takodje ovaj popust se odnosi i na b -klasu i dobija se popust od 2000 evra. A  takođe oprema A i B klase sadrži i klima uređaj, radio, MP3 plejer, električne podizače stakala i svetla za maglu... Akcija važisve dok ima vozila na lagerima......

 

 


Powered by blog.co.yu