Mercedes, nekad i sad.

15 Nov, 2010

SlS AMG i Formula 1

Generalna — Autor bojan85 @ 09:28

Još jedna sezona je završena u formuli 1, a mercedes je uspešno i ove sezone napravio red i mir na stazama širom sveta.Model koji  Mercedes predstavlja jeste SLS AMG....Jedan od modela koji se izašao sa mercedesove trake pod limitranim brojem modela za prodaju.

SLS je impresivan, 4,6 metara dugi dvosed, visok samo 1,2 metra. Međuosovinski razmak iznosi 2,68 metara, a širina vozila sa retrovizorima, lako prebacuje dva metra. Čuvena vrata, osim što izgledaju fantastično, nisu previše funkcionalna. Treba čuvati glavu pri ulasku i izlasku, a pri zatvaranju, treba ih dobrano povući na dole. Kažu da bi dodavanje elektičnog zatvaranja donelo dodatnih 40 kilograma, a "višak kilograma" i sport ne idu zajedno. Kako bilo, atraktivnost "galebovih krila" baca u senku sve njihove nedostatke. U enterijeru ima mesta taman koliko treba, isto koliko i "šminke". Ono što deluje da je aluminijum i jeste aluminijum, ono što je koža i jeste koža, a ono što su prekidači i jesu, i to u funkciji. Ne preterano kitnjasto, ali ne i spartanski. Kao što rekosmo – taman!  

A sad da kažemo nešto malo o manama ovakovg jednog automobila. Pa jedina mana može da bude to što je cena prava sitnica čitavih 200.000 eura. Smile 


Komentari

  1. Handling essay writing on different topic is never being easy. Of course every student is not good in writing skill. Therefore most of them get less mark in their assignment work. The writers at law essay writing service are ready to handle the essay writing papers for these students. Hence they can get high score for the best essay papers.

    Autor law essay writing service — 17 Okt 2016, 09:39


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu